laarzen aanbieding

De laatste laarzentrend

Laarzen trendsVanaf het einde van de zomer zijn al velen op zoek naar nieuwe winterlaarzen. Het is namelijk niet eenvoudig laarzen te vinden die helemaal bij je passen. Daarnaast is het ook nog van belang dat je weet wat de nieuwste trends zijn.  Zijn UGGS of Minnetonka’s nog te dragen of kan dat niet meer?

UGGS laarzen

Een paar jaar geleden doken ze ineens op in het straatbeeld. In eerste instantie reageerden velen met verbazing over het schoeisel maar later bleek dat het een enorme hype werd. Nog steeds is er een grote groep mensen die UGGS werkelijk afzichtelijk vinden maar toch gaan ze als zoete broodjes over de toonbank en zal menig gezin een paar UGGS in huis hebben. Ze zijn niet goedkoop en de kwaliteit is eigenlijk niet geweldig, maar dat doet er nu even niet toe. Ze waren hip en zijn het nog steeds. Er zijn zelfs steeds meer mannen die UGGS gaan dragen en dat is opmerkelijk te noemen omdat mannen over het algemeen nauwelijks laarzen dragen. Dus UGGS kunnen nog steeds en zullen ook deze winter weer veel gedragen gaan worden.

Minnetonka’s laarzen

Net als UGGS waren er ineens de Minnetonka’s. De laarzen met de indianenlook zijn ook dit najaar in de winkels te vinden. Er zijn hoge en lage modellen en als de BN’ers ze dragen kan jij natuurlijk niet achterblijven. Omdat de laarzen nogal opvallend zijn, zal je wel de rest van je kleding eenvoudig moeten laten. Je wil niet als een kermisattractie over straat. Met alleen Minnetonka’s aan je benen, ben je al opvallend genoeg dus houd de rest van je outfit ingetogen.

Ibiza laarsjes

Laarzen trendsDeze laars is momenteel het summum. Van Milaan tot Amsterdam worden ze gedragen, ze zijn er in allerlei kleuren en maten en zijn altijd versierd. De laarzen zijn gemaakt van leer en zijn verkrijgbaar in zowel korte als lange laarzen. Je kan ze dragen over een spijkerbroek, legging of onder een hip rokje of jurkje.

Opmerkelijk

Ook zonder bovengenoemde laarzen kan je hip over straat. De laars is helemaal in en de volgende kenmerken zullen met name komende winter zichtbaar zijn:

Kleuren          Er zijn veel meer kleurmogelijkheden. Naast het gewone zwart en bruin zie je antraciet, paars, rood en kobaltblauw.

Hakken           Blokhakken en sleehakken zijn populair. Daarnaast word de hak steeds meer een pronkstuk van de laars. Door afwijkend materiaal, kleur of vorm wordt de hak een essentieel onderdeel van het design van de laars.

Alledaags

Omdat alles mag, is er voor ieder wat wils:

Enkellaarzen, laarzen met veters, overknee laars, stoere boots, cowboylaarzen en shoeties. (Een shoetie is een kruising tussen een schoen en een bootie. Ze hebben vaak een hak en een iets spitsere neus.)