laarzen aanbieding

Hoe draag je laarzen

Hoe draag je laarzenLaarzen zijn inmiddels een vast element in de garderobe. De vorm, kleur, stijl en lengte kan variëren en hangt ook samen met de modetrend. Laarzen zijn eigenlijk nooit uit de mode. Tegenwoordig zijn de enkellaarsjes erg populair maar dat kan snel weer veranderen. Tegelijkertijd kan eigenlijk alles. Door te kiezen voor een niet alledaagse combinatie zorg je in ieder geval dat je gezien wordt. De vraag is of je dat wil.

Hoge laarzen dragen

Met name in combinatie met een nauwsluitende jeans staan hoge laarzen erg chique. De broekspijpen zitten dan natuurlijk in de laarzen. Draag je een rok of jurk, moet je eerst kijken naar de lengte van de rok of jurk. Een minirokje ziet er beter uit in combinatie met kniehoge laarzen. Als je hoge laarzen combineert met een kort rok draagt, lijken je benen langer. Het dragen van hoge laarzen kan eigenlijk altijd. Ze zijn prima voor een doordeweekse dag maar ook voor een chique bijeenkomst.

Enkellaarsjes dragen

Als je korte laarsjes of enkellaarsjes draagt kan je de broek in je laarzen dragen. De enkellaars komt tot aan de enkel en is dus erg kort. Als het model niet past, zit er teveel ruimte tussen de rand van de laars en je been. Als de laars dan ook nog net boven je enkel komt, wordt je been optisch verkort en verbreed. Dat is waarschijnlijk niet de bedoeling. Een goede enkellaars sluit nauw aan bij de enkel en komt tot onder de enkel. Hierdoor lijkt het been langer en dunner.

UGGS

Een strakke jeans met UGGS is ideaal. Je kan ze ook gerust dragen onder een jurkje maar dat is persoonlijke voorkeur. Eigenlijk getuigen UGGS als van je persoonlijke voorkeur, nietwaar?

Minnetonka’s

Deze laarsjes kan je bij elke gelegenheid dragen, het is natuurlijk wel belangrijk hoe je de rest aankleedt. Wil je er stoer uitzien dan draag je de laarzen onder een lange broek of onder een spijkerrokje met een legging. Als je helemaal opvallend de deur uit wilt gaan, trek je een dikke, lange trui over een maillot aan. Je Minnetonka’s doen de rest.

Beenwarmers dragen

Uggs laarsenHoud je helemaal niet van UGGS dan kan je op een andere manier lekkere warme voeten houden en er nog hip bijlopen ook. Enkellaarsjes zijn leuk maar misschien wat kil voor de komende winter? Combineer ze met beenwarmers. Je kan ze er eventueel ook overheen dragen.